APSolar logo
Over ons

Doelstelling

APSolar is gespecialiseerd in advies en installatie van zonnestroom systemen.
APSolar gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen zoals SMA, Growatt en SolarEdge omvormers, JASolar en Sunrise panelen en roestvrij staal montagemateriaal.
Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen, gecombineerd met deskundig advies. Elke dag installeren onze installatie-teams nieuwe zonnestroom systemen. APSolar begeleidt u tijdens het proces van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

Onze doelstelling is om zonne-energie systemen toegankelijk te maken voor iedereen. Op die manier besparen onze klanten flink op hun energie kosten en tegelijk werken we samen met onze klanten aan een duurzame toekomst.

Als u interesse heeft in een zonnestroom systeem komen we vrijblijvend bij u langs en krijgt u van te voren een duidelijke prijsopgave. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen extra kosten achteraf.

Naast de verkoop van zonnepanelen, heeft APSolar zelf ook een flink aantal zonnepanelen in eigendom. In 2011 hebben wij ons eigen zonnesysteem uitgebreid naar ruim 21.000Wp met in totaal 101 zonnepanelen.

Uw deskundige partner voor zonne-energie!

Een gedeelte van het zonnestroom systeem van APSolar

Adres

APSolar bv
Meint Veningastraat 87
9601KD Hoogezand (15km ten oosten van Groningen)
Tel 0598-713921

Sinds 1 feb 2016 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand.
Vanaf deze nieuwe locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn, dankzij extra ruimte van in totaal 1400m2.
U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom!Kvk nr 60771364


Door inkoop per container kunnen we een scherpe prijs aanbieden

Home   |    Zonnestroom sets   |   Zonneboilers    |   Contact    |   Vraag en antwoord    |   Over ons    |   Copyright 2010 APSolar. Tel 0598-713921